گادتب: به گزارش مرکز خبر گادتب، محمد نقی صالحی مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان زنجان از چاپ جلد سوم کتاب قصه های محلی این استان به زبان تورکی تا نیمه امسال خبر داد و گفت: چاپ این مجموعه تا مرحله گردآوری کامل قصه های بومی و محلی زنجان ادامه دارد.
محمد نقی صالحی به اهمیت و نقش قصه گویی در انتقال مفاهیم آموزشی و تربیتی به کودکان و نوجوانان اشاره کرد و افزود: مجموعه قصه های محلی زنجان در برگیرنده همه قصه های محلی از مناطق مختلف استان است که به زبان تورکی همراه با ترجمه فارسی آن در کتاب آورده شده است.
وی ادامه داد: هدف از چاپ قصه های بومی و محلی، این است که نگذاریم این فرهنگ و هویت محلی و بومی آذربایجان فراموش شود.
صالحی با بیان اینکه قصه های محلی، آرزوها و واقعیت های ساده و بی تکلف زندگی مردم را روایت می کنند، اظهار کرد: قصه ها بومی به قدری باشکوه و شیرین است که در زمان حاضر نیز نسل های جدید علاقه مند شنیدن آنها هستند.
مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان زنجان با بیان اینکه امیدواریم مجموعه قصه های محلی زنجان در گنجینه فرهنگی استان قرار گیرد، گفت: تلاش ما این است تا با حفظ امانت داری، قصه های بومی و محلی را تا مرحله گردآوری کامل آنها، چاپ کنیم.
جلدهای اول و دوم برگزیده قصههای محلی زنجان سال گذشته توسط انتشارات نیکان کتاب روانه بازار شد.
به گفته صالحی تا کنون ۱۴ عنوان کتاب در حوزه کودک و نوجوان، توسط کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان زنجان به چاپ رسیده است.