یکشنبه , آوریل 26 2026
azfa

تجمع اعتراضی تورک‌های قاشقایی در شیراز علیه تحریف‌ها و اهانت‌ها- ویدئو

گادتب: امروز دوشنبه ۱۷ شهریور ۱۴۰۴، جمعی از تورک‌های قاشقایی در چهارراه حافظیه شیراز با برگزاری تجمعی اعتراضی، نسبت به موج تازه‌ای از تحریف‌ها و اهانت‌ها علیه ترکان قشقایی واکنش نشان دادند.

صدها تن از تورک‌های قاشقایی پیش از ظهر امروز در چهارراه حافظیه شیراز گرد هم آمدند و با در دست داشتن بنرها و سر دادن شعارهایی، اعتراض خود را نسبت به آنچه «تحریف هویت و اهانت به جامعه قاشقایی» خواندند، اعلام کردند.

معترضان در جریان تجمع شعارهایی از جمله «قاشقایی وار اولسون، ایستمه‌ین کؤر اولسون»، «تورک میللتی وار اولسون، ایستمه‌ین کؤر اولسون» و «بوردا تؤکولموش قانیمیز، هانی بیزیم اوستانیمز؟» سر دادند.

حاضران همچنین با تأکید بر هویت تاریخی و فرهنگی قشقایی‌ها، خواستار احترام به حقوق و مطالبات فرهنگی خود شدند.

در جریان تجمع اعتراضی امروز ملت تورک قاشقایی در شیراز، بنرهای در میان معترضان دیده شد که بر روی آن شعار تورک آزاد یاشار هم به الفبای عربی و هم به الفبای لاتین نوشته شده بود.

این بنرها نماد تأکید بر هویت تورکی و پیوند زبانی قاشقایی‌ها با جهان وسیع‌تر تورک‌ دانسته می‌شود. انتخاب دو الفبا برای نوشتن شعار، نشان‌دهنده تداوم هویت و ارتباط فرهنگی با تمام جغرافیای تورک فارغ از مرزهای سیاسی است؛

معترضان با در دست داشتن این بنرها، بر خواسته خود مبنی بر پاسداشت عزت و هویت قاشقایی و رد هرگونه تحقیر و تحریف تأکید کردند.

 همچنین چهره برخی از بزرگان تورک ازجمله ستارخان و خوانین قاشقایی نظیر سهراب‌خان قاشقایی و صولت‌الدوله قاشقایی نیز دیده می‌شود.

ویدئو:

https://t.me/GADTB1/44900

دوباره امتحان کنید

ترامپ: پیشنهاد اولیه را رد کردم؛ ظرف ۱۰ دقیقه نسخه «بهتر» آوردند

گادتب: دونالد ترامپ در اظهاراتی درباره روند مذاکرات اعلام کرد که طرف مقابل ابتدا پیشنهادی …

استقرار کم‌سابقه سه گروه ناو هواپیمابر آمریکا در خاورمیانه

گادتب: با ورود ناو هواپیمابر آمریکایی «یواس‌اس جورج اچ. دبلیو. بوش» به خاورمیانه، شمار گروه‌های …