دوشنبه , جولای 20 2026
azfa
تازه ها

تجمع خانواده‌های فعالین آزربایجانی مقابل زندان اوین و درخواست آزادی «ودود اسدی» و «طاهر نقوی»

گادتب: روز شنبه ۱۷ مهرماه ۱۴۰۴ خانواده‌های فعالین آزربایجانی اعتصاب‌کننده، با تجمع در مقابل زندان اوین و برافراشتن پلاکاردهایی، خواستار آزادی «ودود اسدی» و «طاهر نقوی» شدند.

این دو فعال که با اتهامات امنیتی به حبس محکوم شده‌اند، بیش از ۱۰ روز است که در اعتراض به رفتارهای تبعیض‌آمیز و بی‌توجهی نهادهای قضایی دست به اعتصاب غذا زده‌اند. آن‌ها به سلول‌های انفرادی منتقل شده و این اقدام نگرانی‌ها درباره وضعیت جسمانی‌شان را افزایش داده است.

به گفته منابع آگاه، این فعالین اکنون در دوازدهمین روز اعتصاب غذا به سر می‌برد و در سلولی سرد و فاقد شرایط استاندارد نگهداری می‌شوند. خانواده آنها طی روزهای اخیر هیچگونه اطلاعی از وضعیت فعالین دریافت نکرده‌اند و هشدارهایی درباره خطرات جانی مطرح شده است.

اعتصاب غذا و ایستادگی این فعالین، تصویری تلخ از برخوردهای صورت‌گرفته با زندانیان آزربایجانی در داخل زندان‌ها را نشان می‌دهد.

دوباره امتحان کنید

دبیرکل خانه پرستار: پرستاران منتقد ماه‌ها با پرونده‌های قضایی روبه‌رو می‌شوند

گادتب: دبیرکل خانه پرستار با انتقاد از نحوه برخورد رژیم جمهوری اسلامی با مطالبات صنفی …

سایین میکاییل بی اویتا قوزئی قیبریس تورک جمهوریتینین باریش و اؤزگورلوک بایرامی تدبیرینده

گادتب-نین مطبوعات مرکزینه داخیل اولان معلوماتا گؤره، بو گون قوزئی قیبریس تورک جمهوریتینین باریش و …