شنبه , آوریل 25 2026
azfa
تازه ها

رویترز: عراق دارایی‌های گروه‌های تروریستی حزب‌الله لبنان و انصارالله یمن (حوثی‌) را مسدود خواهد کرد

گادتب: خبرگزاری رویترز گزارش داده عراق دارایی‌های گروه‌های تروریستی مورد حمایت ایران، از جمله حزب‌الله لبنان و حوثی‌های یمن را مسدود خواهد کرد؛ این موضوع را روزنامه رسمی دولت عراق اعلام کرد.

در ادامه گزارش رویترز آمده است: این اقدام احتمالاً با استقبال واشنگتن مواجه می‌شود، چرا که آمریکا مدت‌هاست به‌دنبال کاهش نفوذ ایران در عراق و دیگر کشورهای خاورمیانه است؛ کشورهایی که تهران در آن‌ها متحدانی دارد.

گفتنی است، دولت عراق تصمیمی را اعلام کرده که براساس آن، حزب‌الله لبنان و حوثی‌های یمن را به‌عنوان «نهادهای تروریستی» در داخل این کشور معرفی می‌کند و دستور می‌دهد تمامی اموال و دارایی‌های آن‌ها مسدود شود.

‏روزنامه رسمی عراق، تصمیم دولت را که از سوی «کمیته مسدودسازی اموال تروریست‌ها» صادر شده، منتشر کرد. این تصمیم مربوط به «مسدودسازی دارایی‌های تروریستی» ۲۴ نهاد طبقه‌بندی‌شده به‌عنوان سازمان تروریستی است که از جمله شامل حزب‌الله و حوثی‌ها به دلیل مشارکت در اقدام «تروریستی» می‌شود.

‏«کمیته مسدودسازی اموال تروریست‌ها» توسط دبیرخانه عمومی هیئت وزیران تشکیل شده و ریاست آن بر عهده رییس کل بانک مرکزی عراق است. معاون او مدیر اداره مبارزه با پولشویی و تامین مالی تروریسم است.

دوباره امتحان کنید

تحریم یک پالایشگاه چینی و حدود ۴۰ شرکت کشتیرانی مرتبط با ایران توسط آمریکا

گادتب: وزارت خزانه‌داری ایالات متحده روز جمعه تحریم‌های جدیدی مرتبط با ایران اعمال کرد و …

سناتور راجر ویکر: جانشینان افراطی خامنه‌ای هرگز قابل اعتماد نیستند

گادتب: سناتور راجر ویکر با انتشار پیامی در شبکه پیامرسان ایکس تصریح کرد که دیگر  …