یکشنبه , آوریل 26 2026
azfa

غیبت تراختور مقابل شمس‌آذر؛ سرنوشت تراختور در جام حذفی در انتظار رأی انضباطی

گادتب: دیدار تیم‌های شمس‌آذر قزوین و تراختور تبریز از مرحله یک‌هشتم نهایی جام حذفی فوتبال ایران، که قرار بود روز (سه‌شنبه) از ساعت ۱۳:۳۰ در ورزشگاه قزوین برگزار شود، به دلیل حضورنیافتن تیم تراختور انجام نشد و سرنوشت این مسابقه به تصمیم کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال موکول شد.

با وجود حضور اعضای تیم داوری، بازیکنان شمس‌آذر و عوامل اجرایی مسابقه در ورزشگاه، تیم تراختور در محل برگزاری حاضر نشد و گزارش ناظر مسابقه با امضای نمایندگان تیم میزبان تنظیم و برای بررسی به کمیته انضباطی ارسال شد. طبق مقررات، در صورت احراز تخلف، احتمال صدور حکم به ضرر تراختور و حذف این تیم از رقابت‌های جام حذفی وجود دارد.

بر اساس گزارش‌ها، اعضای تیم تراختور در زمان برگزاری مسابقه در تبریز حضور داشتند و حتی استان آذربایجان شرقی را ترک نکرده بودند. گفته می‌شود این تصمیم پس از آن اتخاذ شد که سفارت کرواسی در تماس با دراگان اسکوچیچ، سرمربی تراختور، از او خواسته بود تا به دلیل ملاحظات امنیتی از محل اقامت خود خارج نشود.

باشگاه تراختور در فصل جاری بیش از ۱۰ بازیکن و عضو کادر فنی کروات در اختیار دارد و عدم حضور اعضای کروات تیم، به‌عنوان یکی از عوامل اصلی غیبت تراختور در این مسابقه عنوان شده است.

دوباره امتحان کنید

ترامپ سفر نمایندگان خود به پاکستان را لغو کرد

گادتب: دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور ایالات متحده، روز شنبه گفت که سفر استیو ویتکاف و جرد …

سنتکام یک کشتی دیگر با پرچم ایران را توقیف کرد

گادتب: فرماندهی مرکزی آمریکا، سنتکام می‌گوید که ناوشکن موشک‌انداز «یواس‌اس‌ رافائل پرالتا» یک کشتی با …