شنبه , آوریل 25 2026
azfa

وزارت خارجه آمریکا: سرکوب خونین مردم ایران نباید به فراموشی زندانیان سیاسی بینجامد

گادتب: حساب رسمی وزارت امور خارجه ایالات متحده با انتشار پیامی به زبان فارسی، ضمن محکوم‌کردن خشونت بی‌سابقه و سازمان‌یافته رژیم نسل‌کش ولایت فقیه علیه معترضان در سراسر ایران، هشدار داد که تمرکز بر سرکوب خیابانی نباید باعث نادیده‌گرفتن وضعیت وخیم زندانیان سیاسی و عقیدتی در زندان‌های این رژیم شود. این نهاد رسمی دولت آمریکا، با حمایت صریح از اعتراضات مردم ایران، آزادی فوری زندانیان سیاسی را مطالبه کرده است.

متن پست حساب رسمی وزارت خارجه آمریکه به زبان فارسی در شبکه اجتماعی ایکس:

«لزوم توجه به خشونت بی‌سابقه‌ و وحشیانه‌ای که رژیم جمهوری اسلامی در سه هفته گذشته در برابر مردمی که از ۴۷ سال بی‌کفایتی و سوءمدیریت در خیابان‌های سرتاسر ایران فریاد اعتراض سر دادند، دلیلی بر فراموشی زندانیان سیاسی و عقیدتی در زندان‌های جمهوری اسلامی نیست.

افرادی مانند نرگس محمدی، جواد علی‌کردی، رضا خندان، فاطمه سپهری، سپیده قلیان، پوران ناظمی و شریفه محمدی جزو تعداد بی‌شماری از زندانیان سیاسی و عقیدتی هستند که در زندان‌های جمهوری اسلامی به سر می‌برند. این افراد پیش از این موج اخیر خشونت‌های جمهوری اسلامی نیز در زندان بوده‌اند و تقریباً هیچ تماسی با خانواده‌های خود نداشته و از وضعیتشان هیچ اطلاعی در دست نیست.

مقامات جمهوری اسلامی نشان دادند که در برابر افراد منتقد جز سرکوب و زندان گزینه دیگری نمی‌شناسند، همچنان که در برابر مردم معترض پاسخی جز گلوله و باتوم ندارند. وزارت امور خارجه ایالات متحده ضمن پشتیبانی از اعتراضات بر حق مردم ایران، بر لزوم آزادی زندانیان سیاسی از زندان‌های جمهوری اسلامی تأکید می‌کند.»

دوباره امتحان کنید

ترامپ سفر نمایندگان خود به پاکستان را لغو کرد

گادتب: دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور ایالات متحده، روز شنبه گفت که سفر استیو ویتکاف و جرد …

سنتکام یک کشتی دیگر با پرچم ایران را توقیف کرد

گادتب: فرماندهی مرکزی آمریکا، سنتکام می‌گوید که ناوشکن موشک‌انداز «یواس‌اس‌ رافائل پرالتا» یک کشتی با …