شنبه , آوریل 25 2026
azfa

نمایندگان رئیس دانشگاه تبریز با دانشجویان بازداشتی دیدار کردند

گادتب نمایندگانی از سوی دانشگاه تبریز با هماهنگی رئیس این دانشگاه و دادستان مرکز آذربایجان شرقی، روز چهارشنبه ۱۵ بهمن‌ماه با عنوان «پیگیری وضعیت دانشجویان بازداشتی حوادث اخیر» به زندان مرکزی تبریز رفتند.

مقام‌های دانشگاه در این دیدار مدعی شدند که از حقوق آموزشی دانشجویان حمایت می‌کنند و امکان برگزاری امتحانات پایان‌ترم پس از آزادی، بدون مشکل، فراهم خواهد شد.

محمدتقی اعلمی، رئیس دانشگاه تبریز، اعلام کرده است که «اکثر دانشجویان بازداشتی آزاد شده‌اند» و تنها «تعداد اندکی» همچنان در بازداشت به سر می‌برند که به گفته او، با طی مراحل قانونی آزاد خواهند شد. او این روند را نتیجه تعامل با دستگاه قضایی دانسته و تلاش کرده فضای بازداشت‌ها را رو به پایان جلوه دهد.

این در حالی است که طی روزهای اخیر، پدرام علمداری و سمیه حیدری، دو دانشجوی رشته فیزیک دانشگاه تبریز و از اعضای نشریه دانشجویی توقیف‌شده «یول»، توسط نیروهای امنیتی در منازل شخصی‌شان بازداشت شده‌اند. سوابق دیدار نمایندگان نهادهای دولتی با زندانیان سیاسی نشان می‌دهد که این‌گونه دیدارها در مواردی با هدف اخذ تعهد، اعمال فشار روانی و القای پشیمانی صورت می‌گیرد.

دوباره امتحان کنید

ترامپ سفر نمایندگان خود به پاکستان را لغو کرد

گادتب: دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور ایالات متحده، روز شنبه گفت که سفر استیو ویتکاف و جرد …

سنتکام یک کشتی دیگر با پرچم ایران را توقیف کرد

گادتب: فرماندهی مرکزی آمریکا، سنتکام می‌گوید که ناوشکن موشک‌انداز «یواس‌اس‌ رافائل پرالتا» یک کشتی با …