یکشنبه , آگوست 30 2026
azfa
تازه ها

حملات اخیر، توان جمهوری اسلامی برای تولید موشک‌های پیشرفته را به شدت تضعیف کرده و بازسازی آن در کوتاه‌مدت بعید است

گادتب: یک کارشناس دفاعی می‌گوید حملات اخیر، توان جمهوری اسلامی برای تولید موشک‌های پیشرفته را به شدت تضعیف کرده و بازسازی آن در کوتاه‌مدت بعید است.

کامرون چل، کارشناس صنایع دفاعی، مدعی شد ایران فعلاً توان احیای تولید موشک‌های دقیق، کروز و هایپرسونیک را ندارد و حتی در صورت بازگشت تولید، کیفیت تسلیحات جدید پایین‌تر خواهد بود.

او افزود جمهوری اسلامی احتمالاً در کوتاه‌مدت تنها قادر به تولید گسترده پهپادهای ساده‌تر مانند شاهد خواهد بود. این ارزیابی در تضاد با برخی گزارش‌های اطلاعاتی آمریکاست که از بازسازی سریع‌تر توان نظامی ایران خبر داده بودند.

هم‌زمان، کاخ سفید نیز گزارش‌ها درباره احیای سریع زیرساخت‌های نظامی ایران را رد کرده است.

دوباره امتحان کنید

از شرایط بغرنج زندان تا عمل جراحی و تخت بیمارستان؛ محرومیت فعالین آذربایجانی از درمان می تواند حوادث ناگواری را رقم زند

گادتب: فعالین ملی آذربایجانی در شرایطی بغرنج و محروم از درمان و رسیدگی پزشکی تخصصی …

ناوشکن TF-2000ترکیه؛ قدرت پدافندی معادل «۴ آتشبار SİPER» روی دریا

گادتب: احمد آکیول، مدیرعامل ASELSAN، درباره سامانه‌های حسگر و تسلیحاتی ناوشکن پدافند هوایی TF-2000 کلاس …