پنج‌شنبه , اکتبر 29 2026
azfa
تازه ها

انتقال یوروش مهرعلی‌بیگلو و علی بابایی به بندهای نامتناسب در زندان تبریز

گادتب: یوروش مهرعلی‌بیگلو هفته گذشته به بند قرنطینه و علی بابایی به بند سم‌زدایی منتقل شده‌اند؛ بندهایی که بنا بر اطلاعات منابع، برای نگهداری زندانیان مرتبط با اعتیاد در نظر گرفته شده‌اند.

این دو فعال پیش‌تر نیز در اقدامی محدودکننده به بند ویژه زندان منتقل شده بودند. منابع آگاه می‌گویند انتقال‌های اخیر با هدف افزایش فشار بر فعالان حرکت ملی آذربایجان صورت گرفته است.

بر اساس اطلاعات منتسب به برخی کارکنان زندان، دستور این برخوردها از سوی ابراهیم اکبریان، رئیس زندان تبریز، صادر شده و رضازاده، مسئول امور داخلی زندان، اجرای آن را بر عهده دارد. این ادعاها تاکنون به‌طور مستقل تأیید نشده‌اند.

گزارش‌ها همچنین حاکی است انتقال پیشین مهرعلی‌بیگلو به بند ویژه، پس از شکل‌گیری ارتباط میان فعالان آذربایجانی و دیگر زندانیان سیاسی، با اعتراض و اعتصاب غذای شماری از زندانیان همراه شده بود.

فعالان مدنی آذربایجان با تأکید بر مستندسازی این برخوردها هشدار داده‌اند که آمران و عاملان فشار بر زندانیان سیاسی باید پاسخگو باشند.

تداوم چنین برخوردهایی نگرانی‌ها درباره نقض حقوق زندانیان و فشارهای امنیتی بر فعالان سیاسی تورک آذربایجان را افزایش داده است.

دوباره امتحان کنید

سنتکام: ادعای برخورد کشتی‌های تجاری با مین‌های دریایی در تنگه هرمز کذب است؛ تمامی مسیرهای اصلی کشتیرانی مین‌روبی شده‌اند

فرماندهی مرکزی ایالات متحده آمریکا (سنتکام) با انتشار بیانیه‌ای، گزارش‌های رسانه‌های تحت کنترل جمهوری اسلامی …

اسکات بسنت: رژیم دیگر قادر به پرداخت حقوق نیروهایش نیست

A man walks away from the U.S Treasury Department in Washington, U.S., August 6, 2018. …