یکشنبه , آوریل 26 2026
azfa

وزیر آموزش و پرورش رژیم نژادپرست فارس: مدرسه تنها، مکان زبان فارسی است

گادتب: به گزارش مرکز خبر گادتب، سید محمد بطحایی وزیر آموزش و پرورش رژیم نژادپرست فارس گفت: مدرسه تنها مکان برای یادگیری زبان فارسی برای دانش آموزانی است که در خانه و محله صرفا با زبان مادری صحبت کرده‌اند، است.

وی با حضور در جلسه امروز (سه شنبه، ۶ شهریورماه) کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با موضوع استیضاح وی به سوالات نمایندگان در این رابطه پاسخ داد. همچنین پس از پایان جلسه نمایندگان از پاسخ‌های وی قانع نشده و قرار شد؛ طرح استیضاح وزیر آموزش و پرورش به هیئت رئیسه مجلس ارجاع شود.

وزیر آموزش و پرورش در رابطه با حواشی ایجاد شده در خصوص تدریس زبان مادری در مدارس گفت: طبق گزارش های واصله در برخی از مدارس متون فارسی را به زبان قومی درس می‌دهند در حالی که مدرسه تنها مکان برای یادگیری زبان فارسی برای دانش آموزانی است که در خانه و محله صرفا با زبان مادری صحبت کرده‌اند، است.

وی با بیان مثالی در این خصوص گفت: متاسفانه در سر یکی از کلاس‌ها در شهرستانی رفتم و وقتی سوالی درسی از یک دانش‌آموز پرسیدم او متوجه نشد تا آنکه معلمش سوال را به زبان مادری ترجمه و او توانست به سوال پاسخ دهد.

گفتنی اسن پیش‌تر نیز این وزیر نژادپرست رژیم زبان فارسی را خط قرمز دانسته و گفته بود: آموزش زبان فارسی در تمام مدارس و با هر زبان محلی که دارند خط قرمز آموزش و پرورش است. این سخنان نژادپرستانه وزیر روحانی باعث اعتراضات ملتهای غیر فارس قرار گرفت.

دوباره امتحان کنید

ترامپ سفر نمایندگان خود به پاکستان را لغو کرد

گادتب: دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور ایالات متحده، روز شنبه گفت که سفر استیو ویتکاف و جرد …

سنتکام یک کشتی دیگر با پرچم ایران را توقیف کرد

گادتب: فرماندهی مرکزی آمریکا، سنتکام می‌گوید که ناوشکن موشک‌انداز «یواس‌اس‌ رافائل پرالتا» یک کشتی با …

دیدگاهتان را بنویسید