شنبه , می 9 2026
azfa

فلج شدن صنعت کشتیرانی رژیم نژادپرست فارس با خروج آمریکا از برجام

گادتب: به گزارش مرکز خبر گادتب، مسعود پلمه دبیرکل انجمن کشتیرانی رژیم نژادپرست فارس از ریزش 40 درصدی نیروی کار دریایی این کشور متعاقب خروج آمریکا از برجام خبر داد.

مسعود پلمه دبیر کل انجمن کشتیرانی ایران درباره تاثیر خروج آمریکا از برجام بر این صنعت کشورش گفت: “بسیاری از بنادر خارجی به‌ویژه آنهایی که توسط بخش خصوصی اداره می‌شوند ورود کشتی‌های ایرانی را ممنوع کرده‌اند. در کسب و کارهای دریایی و بندری شاهد ریزش 40 درصدی نیروی کار هستیم”.

به گزارش خبرگزاری «ایلنا»، وی با اشاره به اینکه 95 درصد تجارت ایران متکی بر دریاست همچنین اظهار داشت:

“اولین نقطه برخورد تحریم با اقتصاد ایران در بحث دریا بود. تمام شرکت هایی که به نوعی با امریکا در ارتباط بودند ایران را ترک کردند .

از زمان خروج آمریکا از برجام تا به امروز بیست شرکت حمل ونقل دریایی بنادر ایران را ترک کرده‌اند. خدمات شرکت‌های بیمه ای در ایران نیز قطع شده است.

بیمه این شرکت ها برای کشورهای خارجی تا آبهای ایران است. زمانی که کشتی های خارجی وارد آبهای ایران شوند بیمه این شرکت‌ها هم قطع می‌شود.

بیست لاینر خارجی دیگر به ایران خدمات می‌دهند وارد آبهای ما نمی شوند به معنای آسیب پذیری اقتصاد کشورمان در شرایط جدید تحریم‌ها است”.

 

دوباره امتحان کنید

تداوم توقیف املاک فعالان سیاسی توسط رژیم نژادپرست فارس

گادتب: سخنگوی قوه قضائیه رژیم نژادپرست فارس از توقیف ۲۶۲ فقره ملک در نقاط مختلف …

امضای قراردادهای فروش 8 میلیارد دلاری در نمایشگاه صنایع دفاعی و هوا و فضای ترکیه

گادتب: شرکت‌های ترکیه‌ای طی سه روز اول نمایشگاه بین‌المللی صنایع دفاعی و هوا و فضای …

دیدگاهتان را بنویسید