چهارشنبه , سپتامبر 23 2026
azfa

هجوم ماموران امنیتی رژیم نژادپرست فارس جهت تفتیش به منزل پدری جعفر رستمی راد

گادتب: به گزارش مرکز خبر گادتب،  بامداد امروز دوشنبه شانزدهم اردیبهشت ماه سال ۱۳۹۷ ماموران امنیتی شوونیسم فارس  با یورش به منزل پدری آقای “جعفر رستمی ” فعال ملی آزربایجانی قصد تفتیش منزل پدری وی را داشتند.

ماموران مراجعه کننده بامداد امروز بدون ارائه حکم قضایی قصد تفتیش منزل پدری آقای جعفر رستمی از فعالین ملی آزربایجانی را داشتند که با مخالفت و درگیری ساکنان خانه ناکام ماندند.

پیشتر شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب تهران با صدور حکمی ابراهیم نوری و جعفر رستمی دو تن از فعالین ملی آزربایجانی را که به ظن شرکت در تجمعات قلعه بابک در تهران بازداشت شده بودند را به حبس و تبعید و محرومیت اجتماعی و رسانه ای محکوم کرده بود.

احتمال میرود تفتیش منزل پدری جعفر رستمی راد مرتبط با حکم هفت ماه حبس تعزیری وی به علت بازداشت در بازی های آسیایی تراختور مقابل الجزیره باشد.

دوباره امتحان کنید

بخشی از سخنرانی اردوغان در مجمع عمومی سازمان ملل در مورد جمهوری ترک قبرس شمالی و غیره

 گادتب: رئیس جمهور اردوغان در مجمع عمومی سازمان ملل در مورد جمهوری ترک قبرس شمالی …

مهدی ولیزاده فرد: زبان تئاتر تبریز تورکی شده است

گادتب: مهدی ولیزاده فرد، دراماتورژیست نمایش تورکی «الکترا» با اشاره به تحولات زبان تئاتر در …

دیدگاهتان را بنویسید