جمعه , می 8 2026
azfa
تازه ها

اعزام ابراهیم نوری به مرخصی بدلیل شیوع ویروس کرونا

گادتب: به گزارش مرکز خبر گادتب، ابراهیم نوری فعال ملی مدنی آذربایجانی شامگاه امروز ۲۲اسفند۱۳۹۸ با تودیع قرار کفالت پس از حدود ۲۱ ماه زندان توانست برای اولین بار به مرخصی اعزام شود.

ابراهیم نوری در ۱۱ تیر۱۳۹۷ به ظن شرکت در مراسم سالانه قورولتای قلعه بابک در تهران دستگیر شد و پس از محاکمه ، شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب تهران طی حکمی وی را به ۱۸ ماه حبس تعزیری و تبعید به شهر نهبندان محکوم کرد.این حکم سپس در دادگاه بعدی با ابقای مجازات تکمیلی تبعید، به ۱۶ ماه حبس کاهش یافت.

این فعال آذربایجانی که دو پرونده جداگانه با محکومیت های ۶ و۱۰ ماه نیز دارد بعلت کارشنکنی مسئولین قضایی در تجمیع پرونده هایش نتوانسته بود پس از اتمام دوران محکومیت ۱۶ماه، آزاد گردد.

با آزادی آقای نوری و علی رغم شیوع ویروس کرونا در زندان اوین دیگر فعالین آذربایجانی همچون علیرضا فرشی،اکبر نعیمی،توحید امیرامینی،جعفر رستمی راد،کاظم صفابخش،زینب همرنگ،سید احسان شکر خدایی کماکان در زندان می باشند و مقامات امنیتی قضایی اقدامی برای آزادی این فعالین انجام نمی دهد.

دوباره امتحان کنید

گزارش‌های گسترده مردمی از فعالیت پدافند و شنیده‌شدن صدای انفجار در غرب تهران

گادتب: از ساعت ۲۳:۵۰ تا ۲۳:۵۵ پنجشنبه ۱۷ اردیبهشت، ده‌ها پیام مردمی از مناطق مختلف …

قرارگاه خاتم‌الانبیای سپاه تروریستی: آمریکا نفتکش‌های ایرانی و مناطق ساحلی هرمزگان را هدف قرار داد

گادتب: سخنگوی قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا اعلام کرد ارتش آمریکا با «نقض آتش‌بس» یک نفتکش ایرانی …

دیدگاهتان را بنویسید