پنج‌شنبه , می 7 2026
azfa
تازه ها

ترکیه طی 45 روز موفق به ساخت سه بیمارستان بزرگ شد

گادتب: به گزارش مرکز خبر گادتب، دولت ترکیه در چارچوب تدابیر مربوط به مبارزه با ویروس کرونا ، طی 45 روز موفق به ساخت و افتتاح 3 بیمارستان بزرگ و مجهز شد.

استانبول طی سالهای اخیر به یکی از مراکز صنعت توریسم سلامت جهان تبدیل شده است.

سرمایه گذاری و ساخت بیمارستان‌های مجهز و تخصصی به ویژه بیمارستان‌های شهر نیز در استانبول همچنان ادامه دارد.

رجب طیب اردوغان در ششم آوریل از ساخت دو بیمارستان ویژه شرایط اضطراری در منطقه آسیایی و اروپایی استانبول خبر داد.

از سوی دیگر بیمارستان تاریخی حادم‌کوی که در زمان عبدالحمید دوم ساخته شده طی ماه های گذشته تعمیر و آماده ارائه خدمت به بیماران شد.

دو بیمارستان فوریتهای پزشکی 1008 تختخوابی پروفسور مراد دیلمنر در منطقه یشیل‌کوی و پروفسور فریحا اوز در منطقه سانجاک تپه استانبول را که ظرف 45 روز ساخته شده به بهره‌برداری رسیدند.

دوباره امتحان کنید

شروط اسرائیل برای حمایت این کشور از توافق با ایران

گادتب: هم‌زمان با افزایش گمانه‌زنی‌ها درباره احتمال توافق میان واشینگتن و تهران، تحلیلگران و مقام‌های …

بازرس تسلیحاتی پیشین سازمان ملل: تمام اورانیوم غنی‌شده باید از ایران خارج شود

گادتب: کانال ۱۲اسرائیل، در گزارشی اعلام کرد که دیوید آلبرایت، بازرس پیشین هسته‌ای سازمان ملل …

دیدگاهتان را بنویسید