جمعه , می 15 2026
azfa
تازه ها

نسل‌کشی اویغورها توسط چین دولت چین با عقیم کردن اجباری زنان اویغور

گادتب: به گزارش مرکز خبر گادتب، رژیم جنایتکار چین با عقیم کردن تمام زنان اویغور دست دبه نسل کشی و ریشه کن کردن ترکان اویغور می زند.

یک گزارش جدید نشان می‌دهد که چین برای کاهش جمعیت و از بین بردن اویغورها، زنان این اقلیت مسلمان را به اجبار عقیم کرده یا مجبور به استفاده از دستگاه‌های منع باروری می‌کند.

آدریان زنز، محقق شناخته شده امور چین این گزارش را تهیه کرده و انتشار آن موجب افزایش درخواست‌ها از سازمان ملل متحد برای تحقیق درباره آن شده است.

او در این گزارش نوشته دولت چین در ترکستان شرقی (ایالت شین جیانگ) که وطن و محل اصلی اسکان اویغورها است زنان این اقلیت مسلمان را وادار به پیشگیری از بارداری کرده است.

چین بیش از یک میلیون نفر از مسلمانان اویغور را در اردوگاه‌های کار اجباری زندانی کرده و سالیانه صدها تن از اویغورها در نتیجه شکنجه و آزار و اذیت چینی‌ها در این اردوگاه‌ها جان خود را از دست می‌دهند.

دوباره امتحان کنید

اجلاس غیررسمی سازمان دول تورک با محور «هوش مصنوعی و توسعه دیجیتال» تورکستان، پایتخت معنوی جهان تورک برگزار می گردد

گادتب: شهر تورکستان، پایتخت معنوی جهان تورک، آماده برگزاری اجلاس غیررسمی سازمان دول تورک با …

بازداشت و زندانی بهرام ابراهیم‌پور فعال آذربایجانی در عجب شیر

گادتب: بهرام ابراهیم‌پور فعال آذربایجانی روز ۲۹ فروردین برای ادای برخی توضیحات در خصوص اتهامات …

دیدگاهتان را بنویسید