یکشنبه , آوریل 26 2026
azfa

صنعت فرش آزربایجان جنوبی در وضعیت ورشکستگی کامل

فرش دستباف نقش سالاری

گادتب: به گزارش مرکز خبر گادتب، رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و بافندگان فرش دستباف طی مصاحبه ای عنوان کرده است که صادرات فرش دستباف از سال گذشته با مشکلاتی روبرو شده و با بروز بیماری کرونا، صادرات فرش به صفر رسیده است.

فرش دستباف آزربایجان در گذشته در بازارهای جهانی خواهان زیادی داشته و صادرات به شکل گسترده‌ای انجام می‌شد. اما از جمله اولین کالاهایی که از سوی دونالد ترامپ، رئیس جمهوری ایالات متحده آمریکا در فهرست کالاهای تحریمی قرار گرفت فرش دست باف بود.

طی یک مطالعه آماری میتوان دریافت که آزربایجان بیش از ۵۰ درصد تولید و صادرات فرش جغرافیای ایران نام کنونی را به خود اختصاص داده و این صنعت سهم به سزایی در اشتغال زایی منطقه دارد. همچنین صنعت فرش برای صدها هزار فرشباف حرفه ای فرصت شغلی بوده و صدها میلیون دلار درآمد صادراتی عاید کشور کرده است. اما در نتیجه تحریم فرش و سیاستهای استعمارگرانه رژین ایران، جمعیت عظیمی از فعالان صنعت فرش که درآمدشان از این صنعت میباشد٬ با بحران و چالش بزرگی روبرو شده اند.

دوباره امتحان کنید

سایین میکائیل بی اویتا و سایین سارا خانیم آذرسون سیدنئی‌ده ۲۳ آپریل اوشاقلار گونو تدبیرین‌ده- ویدئو

گادتب: ۲۳ آپرئل اوشاقلار گونو موناسیبتیله آوسترالییانین سیدنئی شهرین‌ده تورک اؤز تشکیلاتی طرفین‌دن تدبیر تشکیل …

ترامپ: پیشنهاد اولیه را رد کردم؛ ظرف ۱۰ دقیقه نسخه «بهتر» آوردند

گادتب: دونالد ترامپ در اظهاراتی درباره روند مذاکرات اعلام کرد که طرف مقابل ابتدا پیشنهادی …

دیدگاهتان را بنویسید