دوشنبه , سپتامبر 28 2026
azfa
تازه ها

حمایت علنی شهریاری استاندار غیر بومی از افراد وابسته به گروه‌های تروریسم کُردی

گادتب: به گزارش مرکز خبر گادتب، شهریاری استاندار تحمیلی و غیربومی استان آذربایجان غربی با اشاره به این موضوع که ما ۱۵ هزار کولبر در منطقه با کارت کولبری داشته‌ایم که الان ما برای ۵۵ هزار نفر کارت الکترونیک صادر کردیم  و ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان شارژ در ماه شارژ می‌شود، به حمایت از افرادِ وابسته به گروه‌های تروریستی اعتراف می‌کند.

استاندار تحمیلی و غیربومی استان آذربایجان غربی گفته است: دولت در موضوع واگذاری سهیمه سوخت مرزنشینان هم در کنار واریز ماهیانه مبلغ فوق، بیمه کردن روستاهای ساکنین نوار مرزی هم در دستور کار قرار گرفته است.

رژیم ایران و ایادی آن از جمله شهریاری همیشه در کنار تروریسم و گروه‌های تروریستی کُردی می‌باشند و به هر طریق مادی معنوی به این گروه‌ها کمک‌رسانی می‌کنند و اینبار نیز با بیمه کردن قاچاقچیان وابسته به گروه‌های تروریستی کُردی با عنوان کولبری و واریز کردن مبالغ بلاعوض کاملا موضع خود را اعلام کردند.

دوباره امتحان کنید

فرستاده پیشین آمریکا در امور خاورمیانه: حکومت ایران تنها «به یک نخ بند است»

گادتب: مورگان اورتاگوس، فرستاده پیشین آمریکا در امور خاورمیانه، گفت حکومت ایران تنها «به یک …

مذاکرات روز دوشنبه بین ایران و آمریکا لغو شد

​گادتب:  رسانه سی‌بی‌اس اعلام کرد که مذاکرات ایران و آمریکا در روز دوشنبه لغو شد. …

دیدگاهتان را بنویسید