جمعه , می 8 2026
azfa
تازه ها

علیرضا فرشی از قرنطینه به اندرزگاه دو زندان فشافویه تهران منتقل شد

گادتب: به گزارش مرکز خبر گادتب، علیرضا فرشی فعال ملی مدنی آزربایجانی محبوس در زندان فشافویه تهران که ۱۸ شهریور از بند ۸ زندان اوین به قرنطینه این زندان منتقل گردیده بود طی تماسی اطلاع داده است از قرنطینه تیپ ۵ به اتاق ۱۲ سالن ۲ اندرزگاه ۲ انتقال داده شده است‌.

انتقال آقای فرشی به زندان تهران بزرگ در شرایطی است که اصل تفکیک جرایم در این زندان رعایت نشده و این زندان فاقد استانداردهای لازم برای نگهداری زندانیان است.

گفتنی است خانواده علیرضا فرشی به واحد اجرای احکام دادسرای دادگاه انقلاب شهرستان بهارستان (تهران) مراجعه کرده و علت انتقال این فعال تورک از زندان اوین به زندان تهران بزرگ را جویا شده بودند که مسئولین واحد اعلام کرده بودند که از مراتب انتقال وی بی خبرند و این امر بایستی با اذن و دستور دادستان صورت می پذیرفت. لیکن اقدام مذکور کاملأ فراقانونی و بصورت خودرأی از سوی اداره اطلاعات شهرستان تهران به وقوع پیوسته است.

همچنین رییس تیپ ۵ زندان فشافویه مانع ارسال نامه اعتراضی آقای فرشی به رییس زندان شده و نامه وی عودت داده شده است.

این زندانی سیاسی آزربایجانی شامگاه روز ۳۱ تیر ۱۳۹۹ در شهر تهران و هنگام مراجعه به منزل و پس از ایشان آقایان بهنام شیخی و حمید منافی نادرارلی نیز در خصوص محکومیت ۲سال زندان و ۲سال تبعیدت این فعالین در رابطه با پرونده مراسم گرامیداشت روز جهانی زبان مادری در سال۱۳۹۲ دستگیر شدند.

آقای فرشی فوق لیسانس مهندسی کامپیوتر از دانشگاه صنعتی شریف و فرزند جان باخته جنگ ایران و عراق می‌باشد. ایشان بارها سابقه بازداشت بعلت فعالیت های مدنی خود از جمله تاسیس کتابخانه به زبان ترکی آزربایجانی در روستاهای محروم آزربایجان و ایجاد کمپین های حمایتی برای تدریس به زبان مادری را دارند و به دلیل فعالیت های مستمرشان علاوه بر بازداشت، با فشار مامورین امنیتی از تدریس در دانشگاه نیز منع شده اند.

دوباره امتحان کنید

گزارش‌های گسترده مردمی از فعالیت پدافند و شنیده‌شدن صدای انفجار در غرب تهران

گادتب: از ساعت ۲۳:۵۰ تا ۲۳:۵۵ پنجشنبه ۱۷ اردیبهشت، ده‌ها پیام مردمی از مناطق مختلف …

قرارگاه خاتم‌الانبیای سپاه تروریستی: آمریکا نفتکش‌های ایرانی و مناطق ساحلی هرمزگان را هدف قرار داد

گادتب: سخنگوی قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا اعلام کرد ارتش آمریکا با «نقض آتش‌بس» یک نفتکش ایرانی …

دیدگاهتان را بنویسید