چهارشنبه , می 6 2026
azfa
تازه ها

علی ارجمند: “مادرم نذرت قبول”

گادتب: تجاوز و اشغالگری ارمنستان و جنایت های ددمنشانه آن در قبال برادران و خواهران همزبان و همسایه مان، سالهاست که افکار و احساسات ترک زبانان ایران بویژه شاهسون های دشت مغان را که اغلب قرابت نسبی و خانوادگی با آن طرف مرز دارند تحت تاثیر قرار داده است. علاوه بر اشغالگری ارمنستان، موشک باران شهرها و مناطق مسکونی آذربایجان که دور از میدان جنگ هستند مخصوصا جنایت وحشیانه  «خوجالی سؤی قیریمی» قلبهای ما را عمیقا زخمی و دردمند ساخته و آزادی قره باغ مظلوم و غریب به یکی از بزرگترین آرزوهای مان بدل گشته و مبحث و نگرانی اصلی اهالی دو سوی آراز چایی شده است.

بر همین اساس مادرم که با دقت و نگرانی خاصی اخبار مناقشه قره باغ را دنبال می‌کند و با آزادی مناطق اشغالی و پیشروی سربازان آذربایجان از شدت خوشحالی در پوست خود نمیگنجد، دیروز سر صحبت را باز کرده و از نگرانی و آرزوهایش در باره قره باغ و ماتم و افسوس خود از شهیدان و مجروحان نظامی و غیر نظامی آذربایجان و از طرفی هم از رضایت و خوشحالی اش از ظفرهای بدست آمده گفته و سفره دل مهربان خود را باز کرده و گفت؛  «خدا همیشه جانب حق است و ظالم را از کرده خود پشیمان می‌سازد. ارمنستان مادران بسیاری را داغدار کرده و کودکان معصوم را سلاخی و خواهران و برادران ما را از خاکشان بیرون کرده و خود با گستاخی بر خاک ما نشسته است. ما چطور می‌توانیم این جنایت و تجاوز و نامردی را تحمل کنیم؟ من که اصلا نمیتوانم قبول کنم و هر کاری از دستم بر بیاید انجام می‌دهم تا آذربایجان پیروز شده و آذربایجانیها به خانه و وطن خود بازگردند. برای همین به خدای خود نذر کرده ام که قره باغ را آزاد کند و من به شکرانه این رحمت او و پیروزی آذربایجان روزه شکر بجا آورم و به دلم افتاده که خدا صدای مرا خواهد شنید. برای همین بی صبرانه و با آرزو و اشتیاق منتظر آزادی قره باغ و روز ادای نذرم هستم خدایا دعا و نذری تنها کاریست که برای قره باغ از دستم بر می‌آید  و از تو میخواهم به بزرگی خودت قبول کنی و به حرمت چشمهای گریان و در انتظار و در حسرت وطن به سربازان آذربایجان قدرت بیشتری بده تا تمام قره باغ اشغالی را آزاد کنند.»

این متن با الهام از سخنان و احساسات مادرم نوشته شده و آنرا به ملت بزرگ آذربایجان تقدیم میکنم و از حضرت حق میخواهم دعا و نذری مادرم و مادران این سرزمین به درگاه او مورد قبول واقع شود.

دوباره امتحان کنید

قوه قضاییه ایران اموال ۴۰ شهروند در همدان را با اتهام مبهم «خیانت به وطن» توقیف کرد

گادتب: قوه قضاییه جمهوری اسلامی اعلام کرد اموال ۴۰ نفر در استان همدان به اتهام …

پیش‌نویس یک‌صفحه‌ای آمریکا برای پایان جنگ و بازگشایی تنگه هرمز

گادتب: اکسیوس در گزارشی از پیش‌نویس یک توافق یک صفحه‌ای برای پایان دادن به جنگ …

دیدگاهتان را بنویسید