جمعه , سپتامبر 4 2026
azfa
تازه ها

ایران با تبعیض در شهرهای فارس نشین گاز و در شهرهای ملل غیر فارس از سوخت مازوت در نیروگاه‌ها استفاده می کند

گادتب: به گزارش مرکز خبر گادتب، رژیم ایران با تبعیض و سیاست استعماری در شهرهای فارس نشین از گاز و در شهرهای ملل غیر فارس از سوخت مازوت در نیروگاه‌ها استفاده می کند.

کلانتری در این رابطه می گوید که استفاده از مازوت در شهرهایی مانند تهران، اصفهان، مشهد ممنوع است، اما سایر شهرها باید از مازوت استفاده کنند.

عیسی کلانتری رییس سازمان حفاظت محیط‌زیست ایران: «اگر گاز از سوی خانواده‌ها بی‌رویه مصرف شود استفاده از مازوت در صنایع و نیروگاه‌ها به عنوان سوخت اجتناب ناپذیر است. برخی نیروگاه ها مشکل سوخت دارند مجبورند برای تولید برق از مازوت استفاده کنند.

البته مصرف مازوت استثنا دارد، ستاد کرونا تصویب کرده که مازوت در کلانشهرهایی مانند تهران، مشهد و اصفهان استفاده نشود، اما شهرهای دیگر مجبورند که مازوت بسوزانند.»

باتوجه به اینکه مصرف مازوت در نیروگاه‌های شهرهای غیر فارس استفاده می‌گیرد، سیاست‌های تبعیض‌آمیز و نژادپرستانه ایران به وضوح آشکار می‌گردد، و بدینوسیله ایران کمر به نابودی ملل غیر فارس بسته است.

دوباره امتحان کنید

ترامپ: بسیار بیشتر از آنچه برای جنگ ایران نیاز است، مهمات داریم

گادتب: دونالد ترامپ، رییس‌جمهوری آمریکا، در تروث‌سوشال از رسانه‌هایی که از گزارش دقیق عملیات نظامی …

گزارشگر ویژه سازمان ملل: مردم در ایران میان حمله خارجی و سرکوب داخلی گرفتار شده‌اند

گادتب: گزارشگر ویژه سازمان ملل در امور حقوق بشر در ایران با اشاره به حملات …