چهارشنبه , مارس 12 2025
azfa

ایران خانه‌های مردم دیرالزور سوریه را مصادره می‌کند

گادتب: به گزارش مرکز خبر گادتب به نقل از خبرگزاری آناتولی، نیروهای سپاه پاسداران ایران طی روزهای اخیر با مصادره حداقل 60 خانه متعلق به مردم شهر دیرالزور سوریه، آنها را در اختیار اعضای گروه‌های تروریستی خارجی تحت حمایت خود قرار داده‌اند.

دیرالزور در مرز میان سوریه و عراق قرار گرفته و یکی از گذرگاه‌های مهم در مسیر زمینی ایران به لبنان به شمار می‌رود. همچنین جاده‌های مواصلاتی و لوله‌های نفت عراق و اردن نیز از این شهر عبور می‌کنند.

سپاه پاسداران شمار زیادی از نیروهای خارجی تحت امر خود از کشورهای عراق، افغانستان، پاکستان و لبنان را در دیرالزور اسکان داده است. ساکنان بومی دیرالزور را عرب‌های سوریه تشکیل می‌دهند.

بخش شرقی دیرالزور در شرق رود فرات نیز در کنترل گروه تروریستی ی.پ.گ/پ.ک.ک که از حمایت آمریکا برخوردار است، قرار دارد.

دوباره امتحان کنید

ترامپ کمک نظامی به اوکراین را از سر گرفت!

گادتب: پس از مذاکرات آمریکا و اوکراین در جده، دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا تصمیم …

تیم تراختور آزربایجان در ضربات پنالتی بازی را به حریف عربستانی خود واگذار کرد

گادتب: تیم تراختور آزربایجان با باخت مقابل التعاون عربستان در ضربات پنالتی، از صعود به …