چهارشنبه , اکتبر 21 2026
azfa
تازه ها

«دلیر علوی» کرد مسئول «ستاد اقوام، مذاهب و اقلیت‌های حامی رییسی در آذربایجان‌غربی» شد

گادتب: به گزارش مرکز خبر گادتب، «سید دلیر علوی کورانه» مسئول راه‌اندازی «ستاد اقوام، مذاهب و اقلیت‌های حامی ابراهیم رییسی در آذربایجان‌غربی» اعلام شد.

رییس «ستاد اقوام و مذاهب ابراهیم رییسی»، نامزد انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ ایران، «سید دلیر علوی کورانه» را مسئول راه‌اندازی «ستاد اقوام، مذاهب و اقلیت‌های حامی ابراهیم رییسی در آذربایجان‌غربی» اعلام کرد.

«سید دلیر علوی کورانه»، پیش‌تر در دوره‌های دهم و یازدهم انتخابات مجلس شورای اسلامی از حوزه انتخابی اورمیه نامزد انتخابات شده بود که در هر دو دوره هم موفق به کسب آرای لازم برای ورود به مجلس نشده بود.

این دومین انتصاب «مشکوک» یک کُرد برای آذربایجان‌غربی از سوی تیم انتخاباتی ابراهیم رییسی می‌باشد.

تنها ساعاتی پس از اعلام انتصاب «آرمان سیمتگو (سیمتقو)» بعنوان «مدیر ستاد اقوام و عشایر آذربایجان‌غربی» ابراهیم رییسی، خبر می‌رسد که «سید دلیر علوی کورانه»، که در دوره‌های دهم و یازدهم انتخابات مجلس ایران از سوی گروه‌های مسلح و تروریست کُردی بشدت مورد حمایت قرار گرفته بود، نگرانی‌ها در مورد اتحاد سیاسیون حکومت ایران و گروه‌های تروریست و ستیزه‌جوی کُردی بر علیه بافت جمعیتی و ساختار بروکراسی آذربایجان‌غربی افزایش یافته است.

دوباره امتحان کنید

فراخوان گروه‌های هواداری تراختور برای اعتراض به نژادپرستی علیه تورک‌ها در ورزشگاه سهند تبریز

 گادتب: گروه‌های هواداری تیم تراختور آذربایجان در شهرهای مختلف آذربایجان جنوبی، در اعتراض به شعارهای …

تلاش تازه رژیم نژادپرست فارس برای حذف نام ترکی خزر

گادتب: سیدرضا صالحی امیری، وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی جمهوری اسلامی، اعلام کرد پیشنهاد …