یکشنبه , آوریل 26 2026
azfa

سومین و آخرین روز اعتصاب غذای عباس لسانی و علیرضا فرشی

گادتب: به گزارش مرکز خبر گادتب، عباس لسانی و علیرضا فرشی فعالین ملی مدنی آذربایجانی محبوس در زندان اردبیل و تهران وارد سومین و آخرین روز از اعتصاب غذا شدند.

پیشتر علیرضا فرشی طی انتشار نامه‌ای سرگشاده به دو زبان ترکی آذربایجانی و فارسی و در اعتراض به مواردی همچون عدم تحصیل به زبان مادری و اعتراض به تبعیضهای غیرمنصفانه و ناعادلانه از اول مهر همزمان با آغاز سال تحصیلی دست به اعتصاب غذای نمادین ۳ روزه خواهد زد.

عباس لسانی زندانی سیاسی سرشناس آذربایجانی محبوس در بند ۷ (امنیتی) زندان اردبیل نیز، در تماسی که با خانواده‌اش داشته، اطلاع داده بود که “در حمایت از برادر و مبارز همفکرم، علیرضا فرشی و خواسته‌های به‌حق وی از جمله تحصیل به زبان مادری، رفع تبعیض سیستماتیک علیه آذربایجان و داشتن حق تعیین سرنوشت ملت آذربایجان دست به اعتصاب غذای ۳ روزه می‌زند.”

دوباره امتحان کنید

ترامپ سفر نمایندگان خود به پاکستان را لغو کرد

گادتب: دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور ایالات متحده، روز شنبه گفت که سفر استیو ویتکاف و جرد …

سنتکام یک کشتی دیگر با پرچم ایران را توقیف کرد

گادتب: فرماندهی مرکزی آمریکا، سنتکام می‌گوید که ناوشکن موشک‌انداز «یواس‌اس‌ رافائل پرالتا» یک کشتی با …