یکشنبه , می 10 2026
azfa

مدیر مرکز تحقیقات مهاجرت دانشگاه وان: ایران مهاجران غیرقانونی را به سمت ترکیه سوق می‌دهد

گادتب: به گزارش مرکز خبر گادتب، پروفسور اورحان دنیز، مدیر مرکز تحقیقات جمعیت و مهاجرت دانشگاه «یوزونجی‌ییل» وان ترکیه در زمینه مسیر مهاجرت مهاجران غیرقانونی از کشورهای پاکستان و افغانستان از طریق ایران به ترکیه گفت: «ایران هم اکنون سیاست عدم پذیرش مهاجر را در پیش گرفته است. در این راستا برای کاهش فشار اجتماعی و اقتصادی ناشی از این افراد، آن‌ها را به طور مستقیم و غیر مستقیم به سمت مرز ترکیه سوق می‌دهند».

وی با اشاره به این‌که برخی از این مهاجران از طریق وسایل نقلیه به مرز انتقال داده می‌شوند، تصریح کرد: «مهاجران غیرقانونی از آن جا نیز پیاده برای عبور به سمت ترکیه تلاش می‌کنند. ایران در این زمینه از حقوق ترکیه چشم‌پوشی کرده و گاها برای راندن این افراد دست به اقدامات خشونت‌آمیز می‌زند».

وی با بیان این‌که نیروهای امنیتی از مسیرهای قاچاقچیان برای عبور به ترکیه مطلع هستند، گفت: «آن‌ها را عمدا به سمت ترکیه می‌رانند.

دوباره امتحان کنید

تداوم توقیف املاک فعالان سیاسی توسط رژیم نژادپرست فارس

گادتب: سخنگوی قوه قضائیه رژیم نژادپرست فارس از توقیف ۲۶۲ فقره ملک در نقاط مختلف …

امضای قراردادهای فروش 8 میلیارد دلاری در نمایشگاه صنایع دفاعی و هوا و فضای ترکیه

گادتب: شرکت‌های ترکیه‌ای طی سه روز اول نمایشگاه بین‌المللی صنایع دفاعی و هوا و فضای …