شنبه , آگوست 29 2026
azfa
تازه ها

پاسخ سفیر رژیم اشغالگر ایران به توییت معنادار سفیر اسراییل درباره تبریز

گادتب: به گزارش مرکز خبر گادتب، «جورج دیک» سفیر اسراییل در آزربایجان توییتی معنادار درباره تبریز پایتخت آزربایجان جنوبی منتشر کرد که «سیدعباس موسوی» سفیر ایران در آزربایجان بلافاصله با دستپاچگی به آن جواب داد.

سفیر ایران در آزربایجان در جواب سفیر اسرائیل نوشته است: «تبریز محبوب ما در ایران معروف به سرزمین  اولین هاست» و سپس او را تهدید به کشتن کرده است.

آقای سفیر طبعاً تبریز شهر اولین ها و دورازه تمدن “بود” ولی از وقتی “شما” به حاکمیت “رسانده” شدید به خاک سیاه نشانده شد ‌و نه تنها اولین‌هایش، بلکه ثروت‌هایش، اقتصادش، فرهنگش، تاریخش، ابنیه تاریخی اش و اکنون طبیعتش به تاراج رفت.

مصداق این “محبوبیت” تبریز برای شما چیست؟ جز تبعیض و استعمار، تبریز از شما چه دیده است؟

البته از ذهنیتی که تنها منطقش “مرگ بر” است انتظار بیشتری نیز نمی‌توان داشت.

دوباره امتحان کنید

گادتب باشقانی سایین اژدر بی تاغیزاده نین «مئدیا تورک تی وی»-ده چیخیشی- ویدئو

گادتب-نین مطبوعات مرکزینه داخیل اولان معلوماتا گؤره، گونئی آذربایجان دئموکراتیک تورک بیرلیگینین (گادتب) باشقانی سایین …

«هیل»: مسیر زنگه‌زور می‌تواند اهرم فشار ایران بر بازار انرژی جهان را تضعیف کند

گادتب: برندا شفر و سوانته کورنل در یادداشتی در روزنامه آمریکایی «هیل» نوشتند اهمیت اصلی …