پنج‌شنبه , آوریل 30 2026
azfa
تازه ها

جو بایدن «وضعیت اضطراری» در مورد ایران را تمدید کرد

گادتب: به گزارش مرکز خبر گادتب، جو بایدن، رئیس جمهوری ایالات متحده، روز جمعه ۱۰ مارس وضعیت اضطراری ملی در ارتباط با جمهوری اسلامی ایران را برای یک سال دیگر تمدید کرد.

 به گزارش صدای آمریکا، طبق بیانیه کاخ سفید، اقدامات و سیاست‌های ایران از جمله تکثیر و توسعه موشک‌ها و دیگر قابلیت‌های تسلیحات نامتقارن و متعارف، شبکه و کارزار تجاوزگری‌های جمهوری اسلامی در منطقه، حمایت از گروه‌های تروریستی، و فعالیت‌های بدخواهانه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و نیروهای نیابتی‌اش همچنان تهدیدی غیرمعمول و فوق‌العاده علیه امنیت ملی، سیاست خارجی، و اقتصاد ایالات متحده آمریکا است.

در این بیانیه به فرمان اجرایی شماره ۱۲۹۵۷ به تاریخ ۱۵ مارس ۱۹۹۵ اشاره شده که بیل کلینتون، رئیس جمهوری وقت آمریکا، برای مقابله با تهدید غیرمعمول و فوق‌العاده جمهوری اسلامی علیه امنیت ملی، سیاست خارجی و اقتصاد آمریکا اعلام کرد و سپس در ششم ماه مه همان سال، اقدام به وضع تحریم‌های گسترده‌تری علیه ایران به منظور مقابله با این تهدیدها کرد.

دوباره امتحان کنید

مارک لوین: فشار اقتصادی علیه رژیم ایران را ادامه دهید؛ مردم ایران آماده خیزش‌اند

مارک لوین، روزنامه‌نگار و تحلیلگر سرشناس آمریکایی، در گفت‌وگویی در فاکس‌نیوز با اشاره به وضعیت …

وزیر کشور آمریکا: جمهوری اسلامی با درآمد نفتی تا ۲۴ گروه تروریستی را تأمین مالی می‌کرد

گادتب: داگ برگم، وزیر کشور آمریکا، در مصاحبه‌ای با هیو هیویت گفت سیاست تازه واشنگتن …