جمعه , اکتبر 16 2026
azfa
تازه ها

حمید قره حسنلو و فرزانه قره حسنلو برای سپری کردن دوران احکام حبس تعزیری توام با تبعید خود به شهرهای یزد و مشهد اعزام شدند

گادتب: به گزارش مرکز خبر گادتب، حمید قره حسنلو، برای سپری کردن حبس تعزیری ۱۵ ساله توام با تبعید خود به زندان مرکزی یزد، و فرزانه قره حسنلو برای تحمل حکم ۵ سال حبس تعزیری توام با تبعید به زندان وکیل آباد مشهد منتقل شدند.

گفتنی است، حمید قره‌حسنلو و همسرش فرزانه روز ۱۲ آبان سال گذشته پس از شرکت در مراسم چهلم حدیث نجفی، معترض نوجوان کشته شده در کرج، در هجوم نیروهای امنیتی به خانه خود بازداشت شدند.

پس از آن خبر رسید که بر اساس حکم دادگاه انقلاب، آقای قره‌حسنلو به اتهام «مشارکت» در به هلاکت رسيدن روح‌الله عجمیان، به اعدام، و فرزانه، همسرش، به ۲۵ سال حبس و زندان در شهری دوردست محکوم شده است.

صدور حکم اعدام برای حمید قره‌حسنلو با واکنش گسترده بین‌المللی همراه بود تا جایی که ۱۳ دی ۱۴۰۱، امیر هاشمی،  مدیر روابط عمومی دیوان عالی جمهوری اسلامی، در پیامی توئیتری از تصمیم‌گیری این دیوان در مورد فرجام‌خواهی ۱۶ متهم پرونده به هلاکت رسيد عجمیان در کمال‌شهر کرج خبر داد.

در پی این فشارها، روز ۲۸ فروردین خبر صدور احکام تازه‌ای برای بازداشت‌شدگان پرونده کشته‌ شدن روح‌الله عجمیان، از جمله زوج قره‌حسنلو، منتشر شد.

بر اساس این خبر، حمید قره‌حسنلو به «۱۵ سال حبس در تبعید در یزد» و فرزانه قره‌حسنلو به «۵ سال حبس در تبعید در مشهد» محکوم شدند.

دوباره امتحان کنید

یوهان واده‌فول: اروپا در تیررس جمهوری اسلامی قرار دارد؛ فعالیت‌های خصمانه رژیم علیه یهودیان و جامعه آزاد آلمان را تحمل نخواهیم کرد

گادتب: یوهان واده‌فول، وزیر امور خارجه آلمان، روز جمعه ۲۴ مهرماه ۱۴۰۵، در یک نشست …

جمهوری اسلامی برای دور زدن محاصره آمریکا محموله‌های گاز مایع را در دریا منتقل کرد

گادتب: خبرگزاری رویترز جمعه ۲۴ مهر گزارش داد که جمهوری اسلامی در هفته‌های اخیر برای …