جمعه , اکتبر 16 2026
azfa
تازه ها

پهپادها از طریق ماهواره ترکست کنترل خواهند شد

گادتب: وزیر حمل و نقل و زیرساخت ترکیه اعلام کرد که پهپادهای موجود در نقاط مختلف از طریق ماهواره‌های ترکست قابل کنترل خواهند بود.

عبدالقادر اورال‌اوغلو، وزیر حمل و نقل و زیرساخت ترکیه در بیانیه‌ای اعلام کرد که پهپادهای موجود در سراسر جهان از طریق ماهواره‌های ترکست شامل ماهواره 5B ترکست قابل کنترل خواهند بود.

اورال اوغلو با بیان این که همزمان با پیشرفت پهپادها این وسایل در زمینه‌های فناوری، مهندسی، علمی، نظامی و غیرنظامی مورد استفاده قرار می‌گیرند، گفت: با تمامی این پهپادها قادر به مخابره خواهیم بود. از این پس روند کنترل پهپادها مورد مداخله خارجی قرار نخواهد گرفت. در کنار این کنترل تمامی پهپادها در سراسر جهان نیز از طریق ماهواره‌های ترکست مقدور خواهد بود.

اورال‌ اوغلو ادامه داد: ارتباط ماهواره‌‌ای پهپادها در عملیات‌ها قوانین بازی‌ را تغییر دادند. کنترل پهپادهای برون مرزی هم از این پس امن تر می‌شود. تمامی پهپادهایمان در سراسر جهان با اطمینان پرواز خواهند کرد.

دوباره امتحان کنید

جمهوری اسلامی برای دور زدن محاصره آمریکا محموله‌های گاز مایع را در دریا منتقل کرد

گادتب: خبرگزاری رویترز جمعه ۲۴ مهر گزارش داد که جمهوری اسلامی در هفته‌های اخیر برای …

سیامک میرزایی پس از ۱۰۵ روز بازداشت، میزبان فعالین آزربایجانی در خیاو شد

گادتب: جمعی از فعالین آزربایجانی شامگاه پنج‌شنبه ۲۳ مهرماه با «سیامک میرزایی»، فعال آزربایجانی که …