چهارشنبه , سپتامبر 23 2026
azfa
تازه ها

تماس کوتاه یوروش مهرعلی بیگلو با خانواده

گادتب: به گزارش مرکز گادتب، یوروش مهرعلی بیگلو فعال حرکت ملی آذربایجان امروز ۲۸ بهمن ماه ۱۴۰۲، طی تماس کوتاهی که با خانواده داشته، اعلام کرده است با توجه به عنوان اتهامی‌ام تداوم قرار بازداشت غیرقانونی بوده و بایستی بازپرس پرونده اقدام به صدور قرار وثیقه نماید.

دورنا مهرعلی بیگلو خواهر این فعال سیاسی آذربایجانی در صفحه اینستاگرامی اش خبرده است که بازپرس پرونده با لحن غیرمودبانه در مراجعه خانواده آقای مهرعلی بیگلو عنوان کرده است که «من موظف نیستم به ارباب رجوع‌ها جواب دهم مراجعه شما فقط وقت مارا میگیرد، گزارش تکمیلی هنوز نیامده است و تا تکمیل پرونده یوروش در قرنطینه ممنوع‌الملاقات خواهد ماند و اگر از بالا [ نهادهای امنیتی] اجازه دهند حق تماس با خانواده را دارد.»

یوروش مهرعلی بیگلو از زمان بازداشت در ۱۶ آبان ماه ۱۴۰۲ تا امروز بدون امکان دسترسی به وکیل و محروم از ملاقات با خانواده تحت فشار نیروهای امنیتی در بازداشتگاه اداره اطلاعات تبریز در بازداشت به سر می برد و تنها دو بار در روز ۲۳ آبان و ۲۸ بهمن ۱۴۰۲، تماسهای کوتاه [حدوداً یک دقیقه ای] با خانواده داشته است.

دوباره امتحان کنید

ترامپ در نشست شورای همکاری خلیج فارس: یا توافق حاصل خواهد شد، یا ماجرای جمهوری اسلامی «آن‌قدر سریع تمام می‌شود که سرتان گیج خواهد رفت»

گادتب: دونالد ترامپ در نشست با رهبران کشورهای شورای همکاری خلیج فارس در نیویورک گفت …

دنی دانون: می‌دانیم رهبران جمهوری اسلامی کجا پنهان شده‌اند؛ اگر به اسرائیل حمله کنند، ظرف چند روز به آنها می‌رسیم

گادتب: دنی دانون، سفیر و نماینده دائم اسرائیل در سازمان ملل متحد، در گفت‌وگو با …