شنبه , آوریل 25 2026
azfa
تازه ها

تشییع پیکر غلامرضا حسنی نماد مبارزه با تروریسم کرد در اورمیه – تصویر

گادتب: به گزارش مرکز خبر گادتب، امروز چهارشنبه ٢خردادماه ٩٧ مراسم تشییع پیکر غلامرضا حسنی نماد مبارزه با تروریسم کرد در آذربایجان غربی با حضور گسترده مردم آذربایجان به خاک سپرده شد.

ملت ترک آذربایجان که از تروریسم کرد و آلت شدن آنها دست رژیم نژادپرست فارس ضربه می بینند با بنرهای ترکی در این مراسم حضور یافتند و ضمن قدردانی از زحمات این مبارز آذربایجان غربی در برابر ادعای ارضی گروههای تروریستی جواب دندان شکن به دشمنان آذربایجان دادند.

آذربایجانیان بنرهایی در دست داشتند که بر روی آن جملاتی مانند «آذربایجان باشین ساغ اولسون»، «سولدوزدان آذربایجانا تسلیت»، «سولدوز باشین ساغ اولسون»، «تورک اوغلو اونوتمارام سنی» و … نوشته شده بود.

جمعی از ترکان آذربایجان هم در محکوم کردن فعالیت های گروههای تروریستی کرد در آذربایجان غربی، شعار «شهیدلر اؤلمز – وطن بؤلونمز» سر دادند.

دوباره امتحان کنید

تحریم یک پالایشگاه چینی و حدود ۴۰ شرکت کشتیرانی مرتبط با ایران توسط آمریکا

گادتب: وزارت خزانه‌داری ایالات متحده روز جمعه تحریم‌های جدیدی مرتبط با ایران اعمال کرد و …

سناتور راجر ویکر: جانشینان افراطی خامنه‌ای هرگز قابل اعتماد نیستند

گادتب: سناتور راجر ویکر با انتشار پیامی در شبکه پیامرسان ایکس تصریح کرد که دیگر  …

دیدگاهتان را بنویسید