چهارشنبه , سپتامبر 23 2026
azfa
تازه ها

سازمان امنیتی روسیه، برای ایجاد اغتشاش ها در قزاقستان از زندانیان این کشور استفاده کرده است!

گادتب: به گزارش مرکز خبر گادتب، سازمان امنیتی روسیه، برای ایجاد اغتشاش ها در قزاقستان از زندانیان این کشور استفاده کرده است!

ینی مساوات به نقل از سایت پوبلیکا جمهوری آذربایجان نوشت ولادیمیر اوسچکین، فعال اجتماعی و صاحب سایت Gulagu.net به نقل از منابع خود در سازمان FSB روسیه این ادعا را مطرح کرده است.

اوسچکین نامه ای مخفی از منبع خود در FSB منتشر کرد که در آن ادعا شده است، زندانیانی که برای ایجاد اغتشاش در قزاقستان  به منظور بدنام کردن اعتراض کنندگان به دولت این کشور، از زندان آزاد شده بودند، بیشترین تلفات را در این درگیری ها داده اند. حمله به نیروهای امنیتی قزاقستان نیز اساسا به این زندانیان محول شده بود که به خوبی این وظیفه را انجام دادند و برای دعوت نیروهای خارجی زمینه لازم را فراهم کردند و قزاق های بی تصمیم را نیز از پیوستن به اعتراضات برحذر داشتند.

گفتنی است طی روزهای اخیر اغلب رسانه های جمهوری آذربایجان این محور تبلیغی را دنبال می کنند که روسیه به بهانه کمک به فروخواباندن اغتشاش ها در قزاقستان، این کشور را اشغال نظامی کرده است!

دوباره امتحان کنید

ترکیه فعالیت ۱۳۹ شرکت را در بررسی احتمال دور زدن تحریم‌های ایران مشکوک تشخیص داد

گادتب: گروه ویژه اقدام مالی، اف‌ای‌تی‌اف، در گزارش ارزیابی خود از ترکیه اعلام کرد بررسی‌های …

ظرفیتهای اقتصادی، سیاسی و غیره سازمان دولت‌های تورک

گادتب: سازمان دولت‌های تورک در سال‌های اخیر از یک چارچوب عمدتاً فرهنگی و سیاسی فراتر …