یکشنبه , ژوئن 28 2026
azfa
تازه ها

بازداشت یک فعال عرب توسط نیروهای امنیتی رژیم در خوزستان

گادتب: به گزارش مرکز خبر گادتب، روز پنجشنبه یک فعال عرب اهل شهرستان رامشیر در استان خوزستان توسط نیروهای امنیتی بازداشت و به مکان نامعلومی منتقل شد.

روز پنج‌شنبه ۴ بهمن‌ماه ۱۳۹۷، یک شهروند اهل شهرستان رامشیر توسط نیروهای امنیتی بازداشت و به مکان نامعلومی منتقل شده است.

هویت این شهروند “ولید زبیدى، ۲۷ ساله، فرزند خالد و اهل رامشیر” توسط هرانا احراز شده است.

بر اساس اطلاعات دریافتی ولید زبیدی توسط نیروهای اداره اطلاعات رامشیر بازداشت شده است و تا لحظه تنظیم این گزارش هیچ اطلاع دقیقی از دلیل بازداشت و محل نگهداری وی در دست نیست.

گفتنی است روز چهارشنبه ۳ بهمن‌ماه ۱۳۹۷ سه شهروند اهل اهواز و شوش به نام های “حسن علوانی، قیس چایان و مالک عبداللهى”، روز یکشنبه ۳۰ دیماه ۱۳۹۷ یک شهروند عرب دیگر به نام “علی عیاشی” و در تاریخ ۲۳ دی‌ماه نیز دو شهروند به نام‌های “سامی صگوری” و “عبدالقادر دلفی” توسط مأموران امنیتی در استان خوزستان بازداشت و به مکان نامعلومی منتقل شده بود.

دوباره امتحان کنید

تشدید فشارهای امنیتی در اردبیل؛ بازداشت همزمان سه فعال آزربایجانی

گادتب: صبح امروز یکشنبه ۷ تیرماه، «عسگر اکبرزاده»، «علی واثقی» و «سیامک میرزایی» از فعالین …

«جلال دروگر» پس از چند ساعت بازجویی آزاد شد

گادتب: «جلال دروگر» فعال آزربایجانی که روز شنبه ۶ تیرماه در محل کار خود در …

دیدگاهتان را بنویسید